kop-006.jpg

Leveranciers

Leveranciers


            

Infor Inc, leverancier en ontwikkelaar van Infor Cloudsuite Industrial, Infor Visual ERP en Infor EAM, is wereldwijd de 3e grootste business software onderneming. Infor realiseert een omzet van meer dan 3 miljard US$ (FY ‘16), heeft een netwerkwerk van kantoren en channel partners voor verkoop en implementatie in 70 landen (direct en indirect) en meer dan 90.000 opdrachtgevers.

De private onderneming heeft haar hoofdkantoor in New York, USA. Infor heeft een unieke positie in de markt. Zij richt zich met haar producten op specifieke segmenten zoals onder andere industrie, hospitality en detailhandel. Binnen deze sectoren ligt de focus zich op niches, omdat elke sector zijn eigen specifieke functionaliteit kent. Vanuit de overtuiging dat er geen sprake kan zijn van 'one size fits all', biedt Infor meerdere software producten per segment. Infor combineert zo de voordelen van ‘de nichespeler’ met de voordelen van de ‘horizontale speler’.

Welke voordelen dat zijn? Producten met een grote diepgang qua functionaliteit voor de specifieke segmenten, gecombineerd met wereldwijde aanwezigheid en financiële stabiliteit.

Infor is een pur sang software bedrijf, waar veel tijd en geld wordt gestoken in productontwikkeling. De afgelopen 5 jaar ca 2 miljard US$ Dat resulteert in het constant verrijken van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten, bijvoorbeeld voor 'social business' en voor mobiele toepassingen. Daarnaast is de transitie naar ‘de cloud’ gemaakt met vele producten, waardoor Infor inmiddels meer dan 66 miljoen ‘users’ bedient via de cloud (powered by Amazon Webservices).

Infor heeft een duidelijke focus op het vergroten van gebruiksgemak. Hiervoor is een interne designstudio opgezet (Hook & Loop). Het gaat daarbij om veel meer dan alleen de look en feel van software. Het is de totale gebruikersbeleving die telt.

Infor is marktleider in haar specifieke sectoren en wordt door analisten als AMR Research en Forrester omschreven als hét voorbeeld van een software onderneming die door overnames en een duidelijke en consistente visie een zeer belangrijke speler is geworden in relatief kort tijdsbestek.

Quartess SCS is certified gold partner van Infor Inc voor de Benelux en de UK.


tableau-logo

Tableau behoeft nauwelijks introductie. Het is de meest gebruikte BI-software voor datadiscovery en datavisualisatie. Analisten, managers: iedereen kan met Tableau data analyseren, visualiseren in interactieve dashboards en (live) delen. Zonder tussenkomst van IT. Tableau is mondiaal marktleider BI en Analytics (Gartner 2017 Magic Quadrant). Van alle BI-tools scoort Tableau het hoogst op klanttevredenheid.

Tableau software is opgericht in 2001 en sinds 2013 genoteerd aan de New York Stock Exchange. Tableau helpt mensen hun data te ‘zien en begrijpen’. De vele malen onderscheiden software biedt snelle analyse, visualisatie en business intelligence voor data, onafhankelijk van omvang, formaat of onderwerp. Het resultaat? Iedereen is in staat snel antwoorden te verkrijgen uit data, zonder enige vorm van programmeren. Van executive dashboard tot ad hoc rapporten, Tableau stelt de gebruiker in staat analyses te delen met een paar muisklikken.

Verbind met iedere willekeurig databron, onafhankelijk van omvang of type. Analyseer en maak dashboards. Gebruik een browser of een mobiel apparaat. Meer dan 23.000 organisaties, waaronder ’s-werelds grootste ondernemingen, vertrouwen op Tableau.

Stap over op het ‘doe het nu’ tijdperk met de gebruiksvriendelijkste, snelste en meest flexibele BI software in de markt. Met Tableau krijgen gebruikers wat ze nodig hebben en bespaart u tijd van en geld op IT resources.

Quartess is certified Bronze partner van Tableau Software.