kop-011.jpg

EAM Transportsector

Oplossingen waarmee u het uiterste uit uw voertuigen haalt.

Wanneer u met grote aantallen voertuigen werkt, is het succes vaak afhankelijk van de mate waarin u in staat bent om die bedrijfsmiddelen goed te beheren en gebruik te maken van productiviteitsverhogende en kostenbesparende tools.

Infor EAM Transportation is gericht op verhoging van de productiviteit en verlaging van de kosten per kilometer. Garantiegegevens worden gemakkelijk bijgehouden, banden en brandstof worden optimaal beheerd en voertuigen presteren beter dankzij efficiënt preventief onderhoud. Dit wordt allemaal mogelijk met deze geavanceerde bedrijfsmiddel- en onderhoudssoftware

De EAM-oplossingen van Infor helpen de transportsector met:

  • Stroomlijnen van het complete wagenpark
  • Verhogen van de efficiëntie wat de benutting van garantie betreft
  • Bijhouden van alle inspecties en werkorders voor preventief onderhoud
  • Sturen van bedrijfsmiddelen en beperken van stilstand
  • Besparen op de kilometerkosten

Het pakket is een combinatie van de allerbeste softwaremodules voor bedrijfsmiddelen, unieke functies om beter te kunnen werken en andere op de transportsector gerichte functies die ervoor zorgen dat aan al uw behoeften kan worden voldaan. De componenten van deze oplossing:

Vehicle Maintenance Reporting Standards (VMRS): automatisch ingevulde VMRS-codes zorgen ervoor dat de verschillende voertuigen uit het wagenpark optimaal worden gevolgd.

Fuel Management: een module voor controle van de beschikbare brandstofvoorraad, met integratie in systemen voor brandstofkaarten, voor een efficiënt beheer van voertuigen, brandstof, olie en andere vloeistoffen.

Tire Management: functies voor registratie (per voertuig) van de gegevens van elke band (zoals identificatie, beschrijving, totale kosten en werkorderhistorie). Bij het aanbrengen van een nieuw loopvlak wordt het ongebruikte gedeelte van de levensduur van de band toegevoegd aan de historie van het voertuig.

Warranties: op het moment dat een werkorder wordt geopend, kunnen reparaties (aan een voertuig, component of vervangingsonderdeel, of aan een object van een belangrijk deelsysteem) die onder garantie vallen, onmiddellijk als zodanig worden aangemerkt. Vervolgens wordt automatisch een garantievordering opgesteld om in te dienen bij de leverancier.

Additional Transportation-specific Features: beheer van terugroepacties en campagnes, voertuigplanning, draagbare apparatuur voor monteurs onderweg en nog veel meer.