kop-007.jpg

Consultancy Infor Cloudsuite Industrial (fka Syteline)


Quartess biedt verschillende soorten consultancy voor de installatie en implementatie van Infor Cloudsuite Industrial ERP:

  • Training
  • Applicatie consultancy
  • Business consultancy
  • Technische consultancy
  • Projectmanagement

Onze consultants hebben jarenlange ervaring in de branches binnen de maakindustrie en zijn daardoor snel thuis in uw organisatie. Kenmerkend is dat wij werken met kleine teams ter voorkoming van veelvuldig onderlinge afstemming en overleg. Het is ook een indicatie voor de gebruiksvriendelijkheid van onze systemen; niet voor iedere discipline is weer andere consultant nodig.

Op basis van onze grote mate van ervaring biedt Quartess voor Infor Cloudsuite Industrial “de risicoloze implementatie”. Daarbij garanderen wij onder voorwaarden de fit van de software met uw bedrijfsprocessen, de doorlooptijd van de implementatie en het benodigde aantal consultancy dagen. Uiteraard liggen er aan de kant van de opdrachtgever ook duidelijke verantwoordelijkheden. Deze worden vastgelegd in onze projectplannen, welke zijn gebaseerd op de Infor OPIM standaard voor projectmanagement. Voor u betekent dit optimaal budgetteerbare software implementaties.

Quartess is gecertificeerd voor Infor Cloudsuite Industrial ERP. Ook Syteline gebruikers kunnen bij ons terecht.. Ook zijn onze consultants gecertificeerd voor het projectmanagement programma van Infor. Dat alles maakt dat wij u een risicoloze implementatie kunnen bieden en u met Quartess een uitermate betrouwbare partner hebt voor uw implementatie.

Voor international implementaties maken wij deel uit van een netwerk van Cloudsuite Industrial channel partners, met wie wij uw internationale project kunnen ondersteunen met in veel gevallen lokale mensen

En, uiteraard kunt u bij ons als bestaande opdrachtgever ook terecht voor migraties en kleinere trajecten waarbij kennis wordt opgefrist of functionaliteit van nieuwe versies wordt geïmplementeerd. Stel uw vraag hier!