kop-021.jpg

Bedrijfsprofiel


Quartess voor ERP, EAM & BI software

Quartess is een Nederlandse IT onderneming, opgericht in 2001, met een duidelijke focus op de MKB maakindustrie. Wij helpen onze klanten beter te presteren met bewezen en erkende producten (ERP, EAM & BI) van top leveranciers. De combinatie van onze kennis van uw branche en deze producten van bekende en internationale leveranciers, maakt ons een waardevolle partner voor uw project.

Wij vertegenwoordigen:

  • Infor met Infor Cloudsuite Industrial ERP, Infor Visual ERP & Infor EAM
  • Tableau Software met Tableau Business Intelligence software

Voor deze producten beschikken wij over gecertificeerde consultants die samen met u de voorliggende vraagstukken behandelen. Quartess heeft daarbij ook de rol van ‘system integrator’ waarbij onze producten makkelijk koppelen aan uw eventueel bestaande systemen.

Ervaar Quartess, wij ontmoeten u graag om te bespreken hoe u het maximale resultaat uit uw onderneming haalt!
Bel ons op 0488-470 165 of stuur een bericht met uw vraag.

Visie

De MKB maakindustrie in de Benelux, heeft bestaansrecht door hoogstaande kwaliteit, flexibiliteit en ‘keten denken’. Uitmuntende logistieke prestaties vormen een basisvoorwaarde om in de supply chain een rol te kunnen spelen. Daarnaast zijn het onderhouden en uitbouwen van klant- en leveranciersrelaties en het verkrijgen van juiste en tijdige (management) informatie essentiële pijlers om de verworven marktpositie te behouden, groei te verwezenlijken en de toekomst met vertrouwen tegemoet te treden.

Ons antwoord

De producten die wij voeren helpen u beter presteren om uw rol in de supply chain zo goed mogelijk te kunnen vervullen. Onze medewerkers hebben de kennis en kunde om deze producten samen met u te implementeren. Infor en Tableau Software hanteren strikte certificeringeisen waaraan Quartess voldoet. Daarbij handelen wij vanuit de kernwaarden ‘advies’, ‘resultaat’, ‘creatief’, ‘betrouwbaar’ en ‘samenwerking’.

Volg Quartess op LinkedIn: Volg Quartess op LinkedIn